Persoonlijke begeleiding waar jij je goed bij voelt

Zorg met oog voor jou

Naast een dagbesteding en fijn wonen biedt Participlaza een ruim aanbod aan begeleiding, zoals: persoonlijke begeleiding, dagbesteding, begeleid wonen, nazorg jeugdzorgslachtoffers en advies. Wat heb jij nodig? Van veilig wonen tot begeleiding bij de communicatie met instanties, wij staan voor jou klaar.

Wat bieden wij?

Wonen

Helaas heeft niet iedereen een veilige en fijne woonsituatie. Bij Participlaza doen wij er alles aan om jou die woonsituatie wel te geven. Wij willen je het gevoel van ‘thuis’ geven. Daarvoor kunnen wij de volgende begeleidingsmogelijkheden inzetten: veilige huiselijke relatie, veilig wonen, zelfstandig wonen, financiën op orde, omgang met instanties op orde, activiteiten dagelijks leven op orde en schoon en leefbaar huis.

Uiteraard kijken wij naar jouw persoonlijke situatie en naar wat jij nodig hebt. Samen maken we een maatwerkplan en kunnen we verschillende mogelijkheden van begeleiding combineren.

Overige begeleiding

Het leven kan soms ingewikkeld zijn. Wij reiken je graag die hand die je misschien net nodig hebt. Bij Participlaza vind je een luisterend oor en een passende begeleiding. Wij staan onder andere klaar voor begeleiding bij: gezondheid, verslaving, sociaal netwerk, maatschappelijke participatie, gezond opgroeien/opvoeden, dyslexie enz.

Tijdens onze begeleiding onderhouden wij contacten met de gemeente van onze client via de WMO consulent en voor de WLZ via de provinciale zorgkantoren en hun PGB vertegenwoordigers en/of mentoren.

Oriënterend gesprek?

Maak een afspraak en kijk of wij als Participlaza passen bij jou hulpvraag

Vrijblijvend gesprek

Onze missie

Kijk vanuit de ogen van de participant, denk vanuit de belangen van de participant dan komt het altijd goed aan de participant.

Onze missie is om de cliënt te ondersteunen bij de hulpvraag op een manier die aansluit op de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Samen met de cliënt brengen wij de hulpvraag in kaart, verwoorden wij dit in een zorgplan en gaan we het zorgplan periodiek evalueren.

Wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom je bij ons werken?

Vacatures

Wij hebben een beperkt aantal BBL-werkplekken beschikbaar en zijn SBB-erkend. Ben je vrijwilliger? Ook dan ben je van harte welkom! Stuur ons gerust een CV met motivatiebrief.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over de zorg- en ondersteuningsmogelijkheden? Stel ze gerust. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar en gaan graag met je in gesprek. Bel ons of stuur anders een mail met je gegevens en wanneer je gebeld wilt worden.