Advies

Zorg met oog voor jou

Bij Participlaza kun je terecht voor onafhankelijk individueel en multidisciplinair advies voor zowel de cliënt als de professional.

Wat bieden wij?

Ik ben cliënt:

Bent u vastgelopen bij het vinden van de juiste hulp voor uw hulpvraag? Of bent u vastgelopen in de lokkettenjungle van de overheid? Of misschien lukt het u niet om succesvol een diploma te behalen binnen uw mogelijkheden? Voor al deze vragen en nog veel meer vragen kunt u vrijblijvend een adviesaanvraag in dienen door onderstaand aanmeldformulier te verzenden. Participlaza neemt doorgaans binnen twee werkdagen na ontvangst van de adviesaanvraag contact met u op.

Ik ben professional:

Bent u een kleine zorgaanbieder of een solistische werkende zorgverlener en wordt het steeds complexer om de maatschappelijke regelgeving en gestelde kwaliteitseisen aan te laten sluiten op de zorgbehoefte van uw client(en)? Wellicht dat een multidisciplinaire samenwerking uitkomst kan bieden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Participlaza via onderstaand aanmeldformulier.

Oriënterend gesprek?

Maak een afspraak en kijk of wij als Participlaza passen bij jou hulpvraag

Vrijblijvend gesprek

Onze missie

Kijk vanuit de ogen van de participant, denk vanuit de belangen van de participant dan komt het altijd goed aan de participant.

Onze missie is om de cliënt te ondersteunen bij de hulpvraag op een manier die aansluit op de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Samen met de cliënt brengen wij de hulpvraag in kaart, verwoorden wij dit in een zorgplan en gaan we het zorgplan periodiek evalueren.

Ben je benieuwd naar de soorten zorg die Participlaza verleent? Klik dan hieronder en bekijk het gehele zorgaanbod.

Maatschappelijk verantwoord opleiden

Participlaza vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen in het verantwoord opleiden van zorgmedewerkers op MBO en HBO niveau. Wij hebben een SBB erkenning.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over de zorg- en ondersteuningsmogelijkheden? Stel ze gerust. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar en gaan graag met je in gesprek. Bel ons of stuur anders een mail met je gegevens en wanneer je gebeld wilt worden.

Voer een nummer in van 1 tot 100.