Dagbesteding

Een fijne en leerzame dag

Bij onze verschillende stromingen aan dagbesteding staat de creativiteit van de cliënt centraal en creëren we rust en regelmaat.

Wat bieden wij?

Competenties ontwikkelen

Wat vind jij leuk om te doen? Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kun je op onze dagbesteding de volgende competenties ontwikkelen: metaalbewerking, autotechniek, (buiten) sport, muziek, creatieve workshops en ICT. Er is zelfs een ruimte beschikbaar voor studiebegeleiding.

In samenwerking met “Gewoon anders doen” kijken wij naar mogelijkheden voor uitstroom naar betaald werk.

Wil je graag weten of jij ook jouw competenties bij Participlaza kunt gaan ontwikkelen? De financiering van de dagbesteding gaat middels Wmo en Wlz. Het vervoer van en naar de dagbesteding kan in overleg geheel kosteloos worden aangeboden. Wij helpen je graag verder.

Complete sportschool

Voor krachtsport en fitness kun je terecht in onze sportschool van 160m2 met meer dan 30 fitnessmachines en krachtapparaten.

Ben je een buitenmens? Wij organiseren regelmatig buitensportactiviteiten, zoals: mountainbiken, varen, duiken en karten.

Oriënterend gesprek?

Maak een afspraak en kijk of wij als Participlaza passen bij jou hulpvraag

Vrijblijvend gesprek

Onze missie

Kijk vanuit de ogen van de participant, denk vanuit de belangen van de participant dan komt het altijd goed aan de participant.

Onze missie is om de cliënt te ondersteunen bij de hulpvraag op een manier die aansluit op de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Samen met de cliënt brengen wij de hulpvraag in kaart, verwoorden wij dit in een zorgplan en gaan we het zorgplan periodiek evalueren.

Ben je benieuwd naar de soorten zorg die Participlaza verleent? Klik dan hieronder en bekijk het gehele zorgaanbod.

Welzijn op recept

Participlaza kijkt eerder naar oplossingsgerichte gesprekstechnieken dan het traditionele ‘pilletje’. Het kan een alternatief zijn voor mensen met psychosociale klachten. Vaak spelen onderliggende sociaal maatschappelijke problemen een grote rol.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over de zorg- en ondersteuningsmogelijkheden? Stel ze gerust. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar en gaan graag met je in gesprek. Bel ons of stuur anders een mail met je gegevens en wanneer je gebeld wilt worden. Wij zijn geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.