Onderwijs

Zorg met oog voor jou

Participlaza staat voor veiligheid, respect, professionaliteit en maatwerk. Deze kernwaarden rusten op passie, betrokkenheid en komen voort uit de gezamenlijke ervaring in het sociaal domein, zorg en welzijn, onderwijs en begeleiding. Het samenbrengen van deze verschillende disciplines blijkt tot op de dag van vandaag zeer effectief.

Wat bieden wij?

Onderwijs

Ben jij door persoonlijke omstandigheden (nog) niet in het bezit van een startkwalificatie? Participlaza kan een traject aanbieden waar zorg en onderwijs worden gecombineerd. Participlaza is een SBB erkend leerbedrijf dat de mogelijk biedt om op de dagbestedingslocatie een leer/werkplek aan te kunnen bieden voor deelname aan een MBO niveau 1&2 entree opleiding. Het uiteindelijke doel is om uit te stromen naar een MBO niveau 3 beroepsopleiding of een passende arbeidsplek. Op de dagbestedingslocatie zijn er computers, een printer en de benodigde kantoorartikelen aanwezig voor het maken van schoolopdrachten. Tijdens dit traject word je ondersteund door Juf Trijnie.

Wie is Juf Trijnie?

Juf Trijnie is in 1980 begonnen in het onderwijs als kleuterleidster en heeft in 1992 haar functie als directeur van de Peuterspeelzaal ingeruild om aan de slag te gaan als groepsleerkracht in het basisonderwijs. In 2009 is Trijnie na het afronden van de opleiding begeleiden op afstand en de opleiding coaching en gesprektechnieken op het MBO begonnen als leerkracht en studieloopbaanbegeleider in de sector zorg en Welzijn. Trijnie geeft lessen Nederlands, leesbevordering, drama, beeldende vorming, signaleren van kindermishandeling, pedagogiek en loopbaan burgerschap. Ook is Trijnie stagebegeleidster en examenbeoordelaar geweest voor de sector zorg en welzijn. Trijnie heeft oog voor de capaciteiten van de individuele student.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het aanmeldformulier.

Oriënterend gesprek?

Maak een afspraak en kijk of wij als Participlaza passen bij jou hulpvraag

Vrijblijvend gesprek

Onze missie

Kijk vanuit de ogen van de participant, denk vanuit de belangen van de participant dan komt het altijd goed aan de participant.

Onze missie is om de cliënt te ondersteunen bij de hulpvraag op een manier die aansluit op de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Samen met de cliënt brengen wij de hulpvraag in kaart, verwoorden wij dit in een zorgplan en gaan we het zorgplan periodiek evalueren.

Ben je benieuwd naar de soorten zorg die Participlaza verleent? Klik dan hieronder en bekijk het gehele zorgaanbod.

Karten als buitensport

Participlaza vindt het belangrijk dat hun participanten kennis kunnen maken met het TT circuit (kart circuit) van de provincie stad Assen.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over de zorg- en ondersteuningsmogelijkheden? Stel ze gerust. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar en gaan graag met je in gesprek. Bel ons of stuur anders een mail met je gegevens en wanneer je gebeld wilt worden.