Wat is Participlaza en wie zijn wij?

Over ons

Participlaza staat voor veiligheid, respect, professionaliteit en maatwerk. Deze kernwaarden rusten op passie, betrokkenheid en komen voort uit de gezamenlijke ervaring in het sociaal domein, zorg en welzijn, onderwijs en begeleiding. Het samenbrengen van deze verschillende disciplines blijkt tot op de dag van vandaag zeer effectief.

Wat bieden wij?

Zorg voor jongvolwassene

Participlaza biedt ondersteuning aan jongvolwassenen in de vorm van individuele begeleiding, dagbesteding, ondersteuning bij zelfstandig wonen en beschikt over een aantal beschermde woonvormen.

Bij ons staat de individuele jongvolwassene centraal in onze begeleiding. Ieder mens is uniek! Daarom wordt er gedacht en gewerkt vanuit de mogelijkheden van de jongvolwassene. De client geeft aan wat zijn of haar wensen zijn voor een goede en fijne begeleiding.

Een veilige & fijne omgeving

Participlaza staat voor veiligheid, respect, professionaliteit en maatwerk. Wij houden oog voor de gehele situatie rondom de client. Ook hebben wij een nauwe samenwerking met jobcoaches en financiële dienstverleners.

Lopen ouders, professionals of andere betrokkenen van de cliënt vast in een hulpvraag of is er behoefte aan een second opinion? Ook voor deze partijen staan wij klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Oriënterend gesprek?

Maak een afspraak en kijk of wij als Participlaza passen bij jou hulpvraag

Vrijblijvend gesprek

Onze missie

Kijk vanuit de ogen van de participant, denk vanuit de belangen van de participant dan komt het altijd goed aan de participant.

Onze missie is om de cliënt te ondersteunen bij de hulpvraag op een manier die aansluit op de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Samen met de cliënt brengen wij de hulpvraag in kaart, verwoorden wij dit in een zorgplan en gaan we het zorgplan periodiek evalueren.

Ben je benieuwd naar de soorten zorg die Participlaza verleent? Klik dan hieronder en bekijk het gehele zorgaanbod.

Werken bij Participlaza

Vacatures

Participlaza is op zoek naar ambulant begeleiders. Ook bieden wij een beperkt aantal BBL-werkplekken. Wij zijn SBB-erkend.

Ben je vrijwilliger? Ook dan ben je van harte welkom! Stuur ons gerust een CV met motivatiebrief.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over de zorg- en ondersteuningsmogelijkheden? Stel ze gerust. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar en gaan graag met je in gesprek. Bel ons of stuur anders een mail met je gegevens en wanneer je gebeld wilt worden.